Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer metin2.pl

MC30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie chciałbym sie zapytać kiedy powstanie nowy serwer do metin2.pl. Jeżeli by ktoś wiedział prosze o jakąś odpowiedź.

Ps. Przepraszam za zły dział. W news nie mogłem umieścić nowego tematu.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nie dawno (no może nie tak nie dawno) wystartował TBD i raczej nie będzie nowych serwerów na życzenie graczy :P

Opublikowano

@Kamilex122 , masz rację, a dlaczego? Ponieważ tyle graczy pouciekało na prywatne serwery, dlatego, że trudno "wybić się" w grze. Według mnie Gameforge zbytnio leci na pieniądze, dając nowe rzeczy do IS'u. Prawdopodobnie niedługo rejestracja będzie płatna, ale jak skończy się dla nich umowa, być może będzie tylko lepiej.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Myślę, że do końca roku na pewno nowy serwer się nie pojawi.

TBD był ostatnio gdyby dodawali 2 razy do roku nowe serwery to byłyby one dużo grywalne i tak tylko przez miesiąc, dwa.

Opublikowano

W następnym roku, nie opłaca im się dodawać paru serwerów rocznie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@Kamilex122 , masz rację, a dlaczego? Ponieważ tyle graczy pouciekało na prywatne serwery, dlatego, że trudno "wybić się" w grze. Według mnie Gameforge zbytnio leci na pieniądze, dając nowe rzeczy do IS'u. Prawdopodobnie niedługo rejestracja będzie płatna, ale jak skończy się dla nich umowa, być może będzie tylko lepiej.

Dla PL'a gorzej już być nie może . Będzie tylko lepiej ;D

graphic.png

Opublikowano

Nikt tego nie wie, ale nie zapowiada się na start nowego serwera, szczególnie po fuzji która była dosyć niedawno

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Raczej nie śpieszy im się do popełnienia tego samego błędu więc wątpię już prędzej zrobią kolejną fuzje niż dodadzą kolejny serwer.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...